Обмін та повернення

Обмін і повернення Товару здійснюється згідно з чинним законодавством і правилами обміну по закону України про захист прав споживачів.

Інтернет-магазин Printformer – це ресурс для замовлення кастомного одягу з індивідуальним вибором пришиваємих частин та фурнітури, а також накладенням на виріб принту будь-якого розміру, на будь-яку пришиваєму частину виробу (окрім швів), тому даний товар являється виробом, виготовленим під індивідуальне замовлення і після виконання замовлення ресурсом printformer.com.ua не є можливим реалізувати його іншій людині, тому товар на ресурсі https://printformer.com.ua/ не підлягає поверненню або обміну.

Увага. Але все ж є випадки, в яких індивідуальне замовлення можна повернути, наприклад, у випадку форс-мажорів, після яких вами буде виявлений явний дефект виробу і нетоварний вигляд (нерівні шви с помилкою від + 2 см відхилу, розірвана тканина, дірки, нерівно розміщений принт по горизонталі або вертикалі (похибка +1 см в той чи інший бік в порівнянні з фото товару) зіпсований рідиною одяг, подертий принт, стійкий неприємний запах). В таких випадках як помилка на виробництві, що нонсенс для нас, так як кожне замовлення персональне і нема масового виробництва.

Що не є дефектами виробництва:
1. Похибка параметрів розмірної сітки готових товарів (довжина, обхват грудей, довжина рукава і т.і.). Коливання вказаних параметрів на 1-2 см в більшу або меншу сторону пов’язано з особливостями усадки тканини після відшиву / волого-теплової обробки виробу.

2. Центрування принта на готовому одязі з похибкою до 1 см по співвідношенню до горизонтального / вертикального вирівнювання принта. При принтуванні на готовому одязі завжди буде похибка центрування принту від 5 мм до 1 см, в ту чи іншу сторону, це пов’язано з місцем сгибу тканини біля основних швів на тулубі і рукавах.

3. Можлива смужка прозорого клею навколо принта шириною до 1 пікселю (0.5 мм). Ми не економимо на матеріалах для виробництва принтів, тому сужка прозорого клею в 1 піксель (0.5 мм) – нормальне явище, яке свідчить про велику кількість клею на самому принті, що значно підвищує їхню міцність та витривалість. Смужка Клею, не підкріплена чорнилами, зникає після першого прання.

Тому наголошуємо, дуже уважно перевіряйте товар на наявність дефектів одразу після отримання і у випадку їх знаходження фіксуйте їх на фото-відео зйомку та зв’яжіться с будь-яким представником printformer.com.ua. Телефони та посилання на соцмережі для зворотного зв’язку ви зможете знайти на будь-якій сторінці магазину у найнижчий його частині. У випадку, якщо товар не відповідає заявленому printformer.com.ua вигляду та якості, ми повернемо вам гроші за товар тим же способом, яким він був оплачений.